Om os

Min historie


Historien om en dygtig frisør startede for ca. 10 år siden, da jeg havde lysten til at uddanne mig som frisør.

Jeg valgte at opnå mit mål om, at uddanne mig som frisør og, da jeg endelig fik muligheden for det, begyndte jeg på en frisørskole i København.

Derefter blev jeg ansat hos en frisørsalon i Hedehusene . Mens jeg var ansat der, oplevede jeg stor succes og fik gode erfaringer i løbet af nogle år. Nu har jeg så åbnet min egen salon "Viby Center Salon".

Vores fokus


Frisørfaget har udviklet sig gennem årene, og det har vi taget med os, da vi skulle åbne VIBY CENTER SALON, så det nu er meget mere end blot en frisørsalon.

Her bliver der hørt nøje efter kunden. Håret bliver der rørt ved, bliver vurderet; tykt eller fint hår, fyldigt eller let og tjekket for hår hvirvler, for at du får den bedste frisure.

I VIBY CENTER SALON lægger vi vægt på, at man som kunde føler sig godt tilpas under hele opholdet hos os.

Vi mener at en god dialog mellem frisør og kunde er ekstremt vigtig. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, og vi gør vores bedste for at imødekomme alle ønsker. Samtidig vil vi meget gerne give forslag til frisurer og gode, ærlige råd.

Vi brænder for vores arbejde. Vi har stor entusiasme, og vores mål er at VIBY CENTER SALON skal være en af Danmarks bedste frisørsaloner. VIBY CENTER SALON samarbejder med mange danske mode- og reklamebureauer, såsom: Headbrands Danmark, Wella, Fudge og ID Hair.

Vi glæder os til at se dig!


Viby Center Salon

v/ miloo
Vestergade 2A
4130 Viby Sj
Cvr. 42462306

Tlf. 32107979
E-mail: mazloom33@hotmail.com

Åbningstider

Mandag 10:00 - 18:00
Tirsdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 09:00 - 15:00
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk